RSS 2.0

Om sociala medier

2014-05-29 @ 11:33:14
Många har redan skrivit om det men det är fortfarande värt att uppmärksammas då det inte sker någon förändring.
 
Jag är själv i princip osynlig i sociala medier, har du hittat mig så är det troligtvis från andras kommentarsfält då jag inte har vare sig twitter, instagram, facebook eller liknande. Däremot går jag ofta in på SSOs facebooksida eftersom den, sorgligt nog, alltid gett mer information än deras egen nyhetssida.
Stämmningen där upplever jag ofta som väldigt hård och det är ofta man ser spelare klaga på teamet och andra spelare som ger igen med samma mynt gentemot de spelare som tigger, skriker, klagar osv. Det blir en ond spiral helt enkelt, där de positiva kommentarerna försvinner i strömmen av allt det negativa.
 
När något roligt då släpps så kan man hoppa upp och sätta sig på att det hela kommer att urarta i, inte kritik, utan oftast rent vidrigt gnällande, och så dem som ska svara tillbaka i samma ton.
Tänk om man istället valde att ignorera, eller artigt förklara varför allt inte kan vara gratis, eller varför alla uppdateringar inte kommer att vara den absolut bästa uppdateringen någonsin, då skulle en liten del av allt bråk spelare emellan på de sociala medierna dö ut. Om SSO dessutom kunde se till att moderera kommentarsfälten så skulle rent gnäll och påhopp också försvinna. För tro det eller ej när man läser, ofta finns det många glada spelare, eller spelare som faktiskt kan kritisera på ett nyanserat och trevligt sätt och det hade ju varit roligare att få se det än att se kommentarsfälten som de ser ut idag.
 
 
Ni får en bild av Katysha som avslut, bara för att jag lärt mig hur att ladda upp bilderna nu =)
 
♥ 0 kommentarer Permalink Allmänt Trackbacks ()Ave, och tack för att du tittar in till Lottie Snöfödds lya, här ska du vara välkommen.
I SSO är jag alltså, Charlotte Snowborn, ödesryttaren och med viss trolighet reinkarnationen av Aideen.
Jag bakom skärmen är född december -92 och hör då till de spelare som växte upp med SSL, som jag återfann i slutet på mars 2012 genom SSO. Jorvik reinkarnerades för mig då, den där trista marskvällen.