RSS 2.0

Om sociala medier

2014-05-29 @ 11:33:14
Många har redan skrivit om det men det är fortfarande värt att uppmärksammas då det inte sker någon förändring.
 
Jag är själv i princip osynlig i sociala medier, har du hittat mig så är det troligtvis från andras kommentarsfält då jag inte har vare sig twitter, instagram, facebook eller liknande. Däremot går jag ofta in på SSOs facebooksida eftersom den, sorgligt nog, alltid gett mer information än deras egen nyhetssida.
Stämmningen där upplever jag ofta som väldigt hård och det är ofta man ser spelare klaga på teamet och andra spelare som ger igen med samma mynt gentemot de spelare som tigger, skriker, klagar osv. Det blir en ond spiral helt enkelt, där de positiva kommentarerna försvinner i strömmen av allt det negativa.
 
När något roligt då släpps så kan man hoppa upp och sätta sig på att det hela kommer att urarta i, inte kritik, utan oftast rent vidrigt gnällande, och så dem som ska svara tillbaka i samma ton.
Tänk om man istället valde att ignorera, eller artigt förklara varför allt inte kan vara gratis, eller varför alla uppdateringar inte kommer att vara den absolut bästa uppdateringen någonsin, då skulle en liten del av allt bråk spelare emellan på de sociala medierna dö ut. Om SSO dessutom kunde se till att moderera kommentarsfälten så skulle rent gnäll och påhopp också försvinna. För tro det eller ej när man läser, ofta finns det många glada spelare, eller spelare som faktiskt kan kritisera på ett nyanserat och trevligt sätt och det hade ju varit roligare att få se det än att se kommentarsfälten som de ser ut idag.
 
 
Ni får en bild av Katysha som avslut, bara för att jag lärt mig hur att ladda upp bilderna nu =)
 
♥ 0 kommentarer Permalink Allmänt Trackbacks ()


Det är onsdag

2014-05-28 @ 14:09:00
och oj vad snopen jag blev.
 
Jag vet inte hur det är med er, men jag hade ju lyckats lura mig själv totalt att Tinkern skulle komma idag. Men nej, idag kom istället en uppdatering som liknade den vi fick för bara några veckor sedan och jag kan faktiskt köpa det. Det måste inte vara stora uppdateringar varje vecka, hellre något litet när det onsdagen (som i det här fallet) följs av en röd dag så slipper teamet massa extra arbete om något skulle gå tokigt och de kan arbeta på större uppdateringar framöver. Jag är glad att jag får en uppdatering varje onsdag, även när den inte alltid faller mig i smaken.
 
Men det kan väl ingen ha missat. Videon på minst två tinkrar som SSO lagt upp på nyhetssidan. Jag tror minsann att jag får hem en Gaia om en vecka.
 
 
En vecka kvar.
 
Överlag rätt trevlig onsdagsinformation, såg ni hovskägget? :)
♥ 1 kommentarer Permalink Allmänt Trackbacks ()


Upplåst blogg & tankar om Tinkern

2014-05-27 @ 17:18:04
Hejsan!
Efter att ha haft bloggen låst sedan i februari och långsamt jobbat fram en design (som ännu har skavanker kvar att fixas) så ska jag försöka ge mig på det här med bloggandet.
Lite överseende hoppas jag på innan jag fått ett fullständigt grepp om det här med att blogga.
 

Jag börjar lite försiktigt med mina tankar kring, Tinkern. För visst måste det vara en minst en Tinker vi får se om mindre än 24 timmar?
Jag hoppas på rent storleksmässigt på en grövre starthäst i kroppsformen, inte som de stora hästarna alltså.
Men sedan har jag funderat kring hur mycket nytt som uppdaterats med ponnyerna och slogs då av tanken. Tänk om teamet väljer att göra den till en långsammare ponnytyp. I så fall så skulle jag bli väldigt besviken!
Fast jag är sådan som person, målar alltid upp den värsta tänkbara händelsen, och så slipper jag besvikelsen sedan. Så nu biter jag naglarna i väntan på onsdagen för att se om det kommer hem en Gaia eller inte.
 
Gaia?
♥ 0 kommentarer Permalink Allmänt Trackbacks ()Ave, och tack för att du tittar in till Lottie Snöfödds lya, här ska du vara välkommen.
I SSO är jag alltså, Charlotte Snowborn, ödesryttaren och med viss trolighet reinkarnationen av Aideen.
Jag bakom skärmen är född december -92 och hör då till de spelare som växte upp med SSL, som jag återfann i slutet på mars 2012 genom SSO. Jorvik reinkarnerades för mig då, den där trista marskvällen.