RSS 2.0

Att levla

2014-06-07 @ 16:58:21
Jag är en periodmänniska i grund vilket resulterar i att jag i vissa perioder tycker att det är riktigt kul att levla och i andra verkligen avskyr det.Just nu är jag i en period då jag tycker att det är helt okej att levla, nya fina hästar och inte mycket att göra så det är ju ett schysst tidsfördriv.
 
Men idag hamnade jag i ett dilemma, jag blev tillfrågad av en, för mig, helt okänd spelare om hen kunde få levla Gaia. Jag blev ärligt talat lite ställd, för vad gör man? Säger man artigt nej och låter bli att anmäla, är man trevlig men anmäler, varnar man personen för konsekvenserna som kan uppstå när man indirekt ber om någons lösenord?
För jag förstår om man vill levla någons nya häst, då får man ju en gratis chans att pröva dem nya hästarna.
Jag tror ju att majoriteten som frågar faktiskt menar väl, men jag kan inte hjälpa att bli lite misstänksam, vilket brukar resultera i ett "Nej, mitt konto är privat." och det är ju inte konstruktivt.
 
Men sedan kommer funderingen, borde man anmäla det, för det kan ju dessutom vara någon som faktiskt vill åt ens konto, även om jag tror att det är ytterst ovanligt så finns det trots allt personer som inte har goda avsikter med att levla en häst. Så hur gör man?
Själv har jag den enkla regeln att aldrig lämna ut lösenordet till någon, den enda som någonsin varit inne på mitt konto förutom jag själv är min man när jag inte haft möjlighet att mata eller göra ryktesuppdrag. Och inte ens han kan lösenordet, det är sparat i min dator istället.
 
Nåja, jag får fortsätta att levla mina hästar själv. Effy är redan uppe i level 11 och Gaia i level 7 så det går framåt.
 
Egenlevlad, Gaia.
 
 
♥ 0 kommentarer Permalink Allmänt Trackbacks ()


Välkommen, Effy och Gaia

2014-06-06 @ 16:24:44
Ingen lär väl ha missat vad onsdagen gav oss i SSO, nämligen de efterlängtade Tinkrarna. Själv blev jag totalt överrumplad av hur vacker rödskäcken är, så med noll impulskontroll har jag nu två nya hästar i stallet.
Den första att få komma hem var Gaia, och jag smälter lite varje gång jag ser henne i hemstallet, sedan tog det en kvart och jag har numera min rödskäck, Effy i stallet.
 
Vad tycker ni om de nya hästarna?, levde de upp till era förväntningar eller var det inte alls vad ni tänkt er?
Jag är, ganska uppenbart, stormförtjust och vad jag beundrar mest? Vinthundsbuken som de stora hästarna har är borta!
 
Bild på min Tesla för att demonstrera vinthundsbuken. Får inte kopieras!
 
De är så otroligt välgjorda, och har ni sett huvudet när de skrittar och vänder sig om? Ja, vid min svans vad jag gillar tinkrarna! Riktigt bra jobb där, SSO-teamet. Nu är det bara levlandet kvar, först ut blir Effy och redan nu är hon i level 8, ibland tycker jag nästan att levlingen går för snabbt. För egentligen är det inte mycket mer än att levla som är på kartan. Näväl, nu är ni lite kvickt uppdaterade och vi rundar av med en bild på Effy då Gaia inte hunnit bli fotograferad.
 
Effy
 
♥ 0 kommentarer Permalink Allmänt Trackbacks ()


Let's play

2014-06-01 @ 21:23:57
Först och främst, hoppsan, vad många ni blev. Jag antar att det är på grund av länkningen från Esme som ni hittade hit och jag hoppas såklart att några av er tittar in lite då och då.
 
Om SSO har jag inte mycket att säga för tillfället. Jag, som många andra, går väl mest och väntar på onsdagen just nu. Utöver det så har min sjukdom bråkat med mig rätt rejält i ett par dagar, så jag ber om ursäkt till alla som försökt prata med mig i spelet. Jag orkar inte riktigt i perioderna som jag knappt kommer ihåg mitt eget namn.
 
Vad jag istället har pysslat med är att spela Fallout New Vegas, igen. Hur kan man inte älska en post-apokalyptisk värld som frusit sedan 50-talet? Jag hoppas verkligen att Bethesda jobbar med Fallout 4, det ryktas i alla fall om att det är vad de jobbar med och det känns ju rimligt nu när ESO är släppt. För er som undrar så är Bethesda samma spelutvecklare som ligger bakom både Elder Scrolls och Fall Out-serien.
Något som slagit mig när jag läst bloggar är att många tycks spela andra spel utöver SSO, något jag tycker är riktigt roligt att se då jag själv är fruktansvärt förtjust i att spela. Det är väldigt kul att det dessutom lyfts fram av många tjejer som spelar då spelindustrin i många fall ser väldigt mansdominerad ut trots att de som spelar är ungefär hälften tjejer, hälften killar.
Är ni många som spelar andra spel än SSO? Jag har märkt av att Sims och Skyrim verkar vara populära spel bland många bloggare, och också att många då och då efterfrågar andra spel att spela.
Jag tänkte passa på, när jag ändå har den här plattformen, att rekommendera er Fallout-serien (okej, de två första är äldre spel så där får man ha översyn med grafiken) som jag själv älskar. Det är ett ganska våldsamt spel och det finns en anledning till åldersgränsen, men det är inget värre än Skyrim. Faktum är att man kan märka vissa likheter i spelen när det kommer till de hårda och cyniska NPC:erna, fast där upphör väl likheten.
 
I Fallout spelar du istället i framtiden, efter att världen har fallit samman efter andra världskriget, och ett kärnvapenkrig utbröt och förstörde världen som vi känner den idag. Ta bara hänsyn till åldersgränsen, den finns av en anledning, inte att man inte kan spela det om man är underårig, men det förekommer våld i spelet.
 
Startmenyn från Fallout 3
♥ 0 kommentarer Permalink Allmänt Trackbacks ()Ave, och tack för att du tittar in till Lottie Snöfödds lya, här ska du vara välkommen.
I SSO är jag alltså, Charlotte Snowborn, ödesryttaren och med viss trolighet reinkarnationen av Aideen.
Jag bakom skärmen är född december -92 och hör då till de spelare som växte upp med SSL, som jag återfann i slutet på mars 2012 genom SSO. Jorvik reinkarnerades för mig då, den där trista marskvällen.